Katariina K - Shape of my health
 

Smoothie of the day!

 

Välillä on kausia, että mun tehosekoitin surraa aamuin ja illoin. Välilllä taas olen laiskempi.

Smoothiet on kyllä super helppoja valmistaa ja niihin voi laittaa lähes mitä vain. Mun smoothiet on lähes aina aika perinteisiä: marjoja, banaania ja rahkaa. Viime aikoina olen yrittänyt hieman laajentaa juomieni sisältöä ja olen kokeillut myös joitakin vihreitä versioita. Jostain syystä erilaisten salaattien jne. heittäminen tehosekoittimeen tuntuu musta edelleenkin kuitenkin oudolta. :D

Mun "vihreä" smoothieni sisältää avokadoa, koska se on toki huippu terveellistä, mutta tuo myös ihanan kermaisen maun ja koostumuksen juomaan.

Mun tän viikon "vihreä" smoothieni sisältää:

2dl kookosmaitoa

1 päärynä

1 banaani

1 avokado

Loraus vettä (sen mukaan minkälaisen koostumuksen haluat)


Onko sulla joku lemppari smoothie? Vinkkaa ohjetta, kokeilen mielelläni :)

<3: K


Kirjoita kommentti
 

Lukijoiden kommentteja

Yhteensä 2 kpl

Susa

Itsekin smoothieihin hurahtaneena suosittelen kokeilemaan seuraavaa:
Mansikoita, 1rkl kreikkalaista jogurttia, avocado, lehtikaalia, tuoretta minttua, 1/2 limen mehu ja inkivääriä. Paras mitä olen ikinä maistanut.


Kiitos Susa :) Kuulostaapa mielenkiintoiselta yhdistelmältä, ehdottomasti kokeilen! Rakastan mintua ja limeä, joten siinäkin mielessä kuulostaa täydelliseltä!

Helena

Tämän aamuinen oli minulla seuraavanlainen: Punaisia viinimarjoja pakasteesta, banaania, päärynää ja mantelimaitoa. Hiukan kirpakka raikkaan punainen.


Kiitos Helena. Herkulliselta kuulostaa. Laitan usein myös smoothieen mantelimaitoa ja se on kyllä niin hyvää. Multa löytyy pakastimesta vielä viime vuodelta punaisia viinimarjoja, joten täytyy ne surrauttaa smoothien sekaan. :)

Kirjoittaja on 30+ Mäntässä asustava kolmen jääkiekkohullun poitsun äiti ja hyvinvointialan ammattilainen. Blogini tarkoitus on jakaa treeni -ja hyvinvointivinkkejä sekä fiilistellä tyylijuttuja ja elämää.