Katariina K - Shape of my health
 

Hyvää oloa - Haasta itsesi voimaan hyvin!

 

Hyvinvoinnissa pienetkin jutut ratkaisevat!

Pienistä jutuista syntyykin yllättävän iso kokonaisuus!

Usein puhutaan kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista, millä tarkoitetaan pääsääntöisesti puhtaan ja laadukkaan ruoan, laadukkaan unen sekä riittävän liikunnan yhdistelmää.

Olen aina ollut todella huono juomaan vettä. Nyt olen tietoisesti keskittynyt siihen ja lisännyt veden juonnin aamurutiineihini. Olenkin  huomannut siitä positiivisia vaikutuksia; nestetasapainoni säilyy paremmin ja kun aloitan päivän vesilasillisella muistan myös pitkin päivää juoda vettä enemmän. Periaatteessa simppeli juttu, mutta unohtuu helposti.

Rutiinit kunniaan siis. :)

Viime aikoina olen pohtinut entistä enemmän kaikkea muutakin hyvinvointiin liittyvää. Koska hyvinvointi on kaikkea mahdollista positiivista elämään liittyvää, niin yksinkertaiset jutut onkin todellisuudessa tosi suuria juttuja. Hymy kassajonossa tai työkaverin pieni ele voivat vaikuttaa hyvinvointiimme paljon suuremmin kuin äkkiseltään ehkä osaamme kuvitellakaan.

Ja mikä parasta sekä antajan että saajan hyvinvointiin! ;)

Tällainen lappunen odotti tällä viikolla työhuoneen pöydällä! Ja vitsit että tulikin hyvä fiilis! <3

Kaunis sana läheiselle tai vaikka tuntemattomalle tai pieni ele ja apu ovat isoja juttuja. Ne ei ensinnäkään maksa mitään ja kuka tahansa halutessaan pystyy niihin.

Haastankin meidät jokaisen voimaan entistä paremmin ja jakamaan pieniä hyvinvoinnin siemeniä ympärillemme! <3

Hyvinvoivaa loppuviikkoa kaikille!

Mikä voisi olla sinun pieni hyvinvointiele tänä viikonloppuna?

Linkin takaa vielä vinkkejä:

http://autuuttaaivoille.fi/oksitosiini-ihmeidentekija-ja-ihmissuhdeliima/

"Halailu ja paijailu ei ole mitään mamoilua vaan todella tärkeää terveyden ja hyvinvoinnin ylläpitoa päivittäisessä arjessa"

<3: K

Kirjoita kommentti
 

Lukijoiden kommentteja

Yhteensä 1 kpl

Jarmo

Blogisi ei kun paranee ( niin kuin viiini vanhetessaan ja ... :)) ) . Juttujasi seuratessa/lukiessa tulee JO hyvä fiilis !!! Ajelkaahan rauhassa ja varoen sieltä tunturista takaisin tänne etelän suuntaan ja ÄÄNET ! navigaattoriin päälle!


Kiitos kauniista sanoistasi Jarmo. :)
On täällä pohjoisessa vaan ihanaa ja niin kaunista, sielu lepää! Kyllä täällä lomailee keho ja mieli :)

Kirjoittaja on 30+ Mäntässä asustava kolmen jääkiekkohullun poitsun äiti ja hyvinvointialan ammattilainen. Blogini tarkoitus on jakaa treeni -ja hyvinvointivinkkejä sekä fiilistellä tyylijuttuja ja elämää.