Katariina K - Shape of my health
 

ARVONTA - Voita laadukas kirjapaketti!

 

Rentoutumisen taitoa kannattaa vaalia ja harjoitellakin! Rentoutuminen on tila, jossa mielen pitäisi rauhoittua, kiireen ja stressin unohtua ja murheiden siirtyä syrjään. Nykyisessä kiireisessä elämäntyylissä sekä mielen että kehon rentouttaminen on entistä vaikeampaa, mutta sitäkin tärkeämpää.

Rentoutumiseen löytyy monia harjoituksia ja niitä kannattaa tehdä erityisesti jos tuntuu, että rentoutuminen ei missään tilassa tai tilanteessa onnistu.

Toiset rentoutuvat luonnon helmassa, toiset saunassa, toiset musiikkia kuunnellen ja toiset kirjaa lukien. Joillekin hieronta tai kampaajalla käynti on tapa rentoutua. Toiset kaipaavat läheisyyttä ja toisen ihmisen kosketus tuo rentouden.

Alla muutamia linkkejä aiheeseen liittyen:

http://www.hyvaterveys.fi/artikkeli/mieli/rentoutumisen_taito

http://www.huippukuntoon.fi/liikunta/opi-rentoutumaan

Päivittäin voi myös rentoutua ainakin pienen hetken. Itselleni sellainen hetki on iltaisin. Minulla oli pitkään kausi etten lukenut kirjoja, mutta nyt olen taas löytänyt tämän ihanuuden takaisin arkeeni. On ihanaa sulkea puhelin ja lukea hetki ennen nukkumaan menoa. Tämä on yksi tapani rentoutua.

Yhteistyössä Fitran  (http://www.fitra.fi/)kanssa arvon blogini facebook - sivuilla laadukkaan viiden kirjan kirjapaketin. Kirjapaketin arvo on 137€.

Kirjapakettiin kuuluu seuraavat kirjat: Kaikki kuntosaliharjoittelusta, Unikoulu, Vatsa, Pakara ja Syö, Liiku,Kehity.

Voittaja arvotaan keskiviikkona 2.12 ja ilmoittelen siitä fb - sivuillani. Postittelen kirjapaketin onnekkaalle :)

Liikunta - ja hyvinvointikeskus Liike Oy (http://www.lhk-liike.fi/) toimii Fitra kirjojen jällleenmyyjänä, mutta kirjoja voit tilata myös suoraan kustantajan myyntipäälliköltä Matti Alasimoselta: matti.alasimonen@fitra.fi

Osallistu arvontaan tykkäämällä blogini fb- sivuista sekä tykkäämällä ja jakamalla arvonta - päivitykseni! Onnea arvontaan! :)


Muista vaalia omaa aikaasi ja rentouttaa niin mielesi kuin kehosikin!

<3 K

Kirjoita kommentti
 

Lukijoiden kommentteja

Yhteensä 2 kpl

Anna

Hei! Tiedäthän Facebookin kannan Tykkää ja jaa -kilpailuista. Facebookin sääntöjen mukaan ne ovat yksiselitteisesti sääntöjenvastaisia. Mikäli rikkoo Facebookin sääntöjä, Facebookilla on oikeus kyselemättä poistaa kokonaan sääntöjä rikkova Facebook-sivu. Jo tykkääjänä en halua, että sivusi poistettaisiin :)


Moikka. Kiitos vinkistä ja huolenpidosta! :) En oikeestaan ihan tarkkaan tiedä tätä Facebookin kantaa tai kun näitä kilpailuja \\\"tykkää ja jaa\\\" + \\\"voita\\\" liikkuu niin paljon, minunkin uutisvirrassa nään niitä lukuisia päivässä ja monilta samoiltakin tahoiltakin jatkuvasti. Olenkin pohtinut, että onko ne kiellettyjä vai ei kun niitä tosiaan on jo vuosia ollut ja edelleen vain jatkuu. Että onko ne kaikki sitten facebookin sääntöjen vastaisia vai onko joillain tahoilla oikeus kilpailuja järjestää!? Mutta kiitos, täytyy tämän kisan jälkeen tosiaan miettiä, että voiko näitä pitää. Tai sitten jatkossa niin, että \\\"komentoikaa tätä blogikirjoitustani\\\" ja arvon sen täällä blogissa. :) Eli en sotke facebookia mukaan ollenkaan. Mutta kiitos ja kiitos kun tykkäilet sivustani myös :) \\

Kiitos muru, taas hienoa työtä 💕


Kiitos :)

Kirjoittaja on 30+ Mäntässä asustava kolmen jääkiekkohullun poitsun äiti ja hyvinvointialan ammattilainen. Blogini tarkoitus on jakaa treeni -ja hyvinvointivinkkejä sekä fiilistellä tyylijuttuja ja elämää.