Katariina K - Shape of my health
 

Just relaxing, Life is here - Holiday pictures

 

Välillä on hyvä pysähtyä, täytyy pysähtyä.

Arjessa päivät ovat täyteen ahdettuja: Koti - hoitopaikka - työ - harrastukset - pyykkirumba - siivous - ruokakauppa - yhdistelmää, ettei arjen pienille ihmeille ja hetkille tunnu aina olevan aikaa. Elämä on myös täynnä valintoja, myös arjen pieniä valintoja.

Tuntuu, että elämässä pitäisi olla kauheasti kaikkea ihmeellistä, jotta voi sanoa eläneensä. Vai tuntuuko minusta vain siltä? Voiko arkikin olla ihmeellistä? Voiko edellä mainittu arjen yhdistelmä (Koti - hoitopaikka - työ - harrastukset - pyykkirumba - siivous - ruokakauppakin) olla ihmeellistä elämää? Miksi ei, jos niin päätämme. Ei sen tarvitse olla vain lomaillessa.

Lomalla pysähdyn. Loman jälkeen koitan aina muistaa säilyttää sen saman pysähtymisen taidon, mutta miten se onkaan niin vaikeaa. Arjen härdelli hukuttaa alleen. Tämän loman jälkeen aijon yrittää entistä kovemmin.

Elämä on tässä ja nyt. Siitä on nautittava tässä ja nyt. Elämä ei saa olla pelkkää suorittamista, rämpimistä eteenpäin. Välillä on hyvä pohtia elääkö sellaista elämää kuin haluaa elää. Toki elämässä on asioita mihin ei voi vaikuttaa, mutta on myös paljon asioita mihin voi vaikuttaa. Onko omat teot ja ajatukset sellaisia, jotka johtavat kohti sitä mitä haluaakin?

Ikä on tuonut minulle mukanaan rauhaa ja hyväksyntää. Olen päässyt eroon tietynlaisesta suorittamisesta ja täydellisyyden tavoittelusta niin työssä kuin vapaa-ajalla. Kelpaan näin.

Haluan kuitenkin ehdottomasti olla paras versio itsestäni, mutta armollisesti.

Tavoitteita ja unelmia pitää olla, töitä täytyy tehdä, mutta itseään on turha rankaista, epäonnistumisia tulee meille kaikille.

Elämä on tässä ja nyt! nautitaan siitä tässä ja nyt! <3 Nyt lomalla, ensi viikolla taas arjen pyörteessä. <3

Ihanaa talvilomaa kaikille! <3
Terkkuja Leviltä!
-K
P.s. Kuvat minusta nappasi ihana esikoiseni Lukas 8v. <3

Kirjoita kommentti
 

Lukijoiden kommentteja

Yhteensä 1 kpl

Jarmo

Hei !
Ihminen on monesti tietämättään onnellinen. Joskus turhankin \\\"maallisen\\\" alle meinaa hautautua ( kaappi täynnä ylimääräisiä käsiveskoja .... :) ). Onneksi emmä tiedä tulevaa. Olkaamme positiivisia ja kiitollisia jokaisesta päivästä, kaikesta mitä itsellään JO on !!! Ikä tuo mukanaan mahdollista viisautta ja naisille näemmä kauneuttakin, eikä kauneus tällä kertaa ole katsojan silmissä.

Työniloa arkeen..........


Kiitos ja juuri näin! :)

Kirjoittaja on 30+ Mäntässä asustava kolmen jääkiekkohullun poitsun äiti ja hyvinvointialan ammattilainen. Blogini tarkoitus on jakaa treeni -ja hyvinvointivinkkejä sekä fiilistellä tyylijuttuja ja elämää.