Katariina K - Shape of my health
 

Treenistä tehokkaampaa - treenipäiväkirja avuksi

 

Onko sinulla käytössäsi treenipäiväkirja?

Jos ei, niin suosittelen sellaisen hankkimista välittömästi! :)

Treenipäiväkirja kulkee näppärästi treenilaukun pohjalla siinä missä muutkin treenikamppeet.

Yleisimmin treenipäiväkirjaa käyttävät kuntosalitreenarit, mutta se sopii myös kaikkeen muuhunkin kuntoiluun.

Salitreenarit merkitsevät päiväkirjaan liikkeen nimen, tehdyt toistot, käytetyt painot ja sarjat. Päiväkirjasta on näppärä seurata mitä on tullut tehtyä ja minkälaisilla painoilla. Treenin pitämin nousujohteisena onnistuu myös helpommin, kun voi tsekkailla viimeksi käytetyt painot + toistot jne. Motivaatio pysyy hyvin yllä, kun huomaa kehitystä tapahtuvan.

Itse kirjaan päiväkirjaan kaikki muutkin liikkumiset salitreenien lisäksi. Oman treenipäiväkirjani sivulla on sen verran paljon tilaa, että siihen pystyy vapaasti muotoilemaan muutkin liikkumiset. :)

Salilla tekeminen on myös huomattavasti tehokkaampaa, kun on selkeästi ylhäällä mitä aijot tehdä. Näin tekeminen on organisoitua eikä aikaa mene turhaan haahuiluun.

Treenipäväkirjaan voi merkata myös fiiliksiä, miten treeni kulki yms. Näin ollen pystyt myös tarkkailemaan niitä päiviä jolloin treenaaminen on tuntunut vaikka takkuiselta ja miettiä siltä osin koko sen päivän kulkua ja syömisiä jne.

Treenipäiväkirja sopii ihan kaikille. Se ei siis missään nimessä ole vain fitnessurheilijoiden apuväline treenin edistymisen seurantaan vaan yhtä lailla toimii samalla tavoin meille ihan kaikille.

Nappaa siis seuraavalla kerralla salille mukaasi hikipyyhe, juomapullo, treenipäiväkirja ja kynä! ;)

Minun käyttämästäni treenipäiväkirjasta löytyy lisäksi laaja liikepankki, ohjeita harjoitusohjelman suunnitteluun sekä ohjeita lihashuoltoon ja liikkuvuuden parantamiseen. Treenipäiväkirjani ei ole siis pelkkä ruutuvihko vaan siellä on paljon painavaa asiaa samoissa kansissa.

Kuvassa olevan treenipäiväkirjan (saman mitä minäkin käytän) lunastat itsellesi kotiin kannettuna hintaan 15€.

Laita minulle sähköpostia osoitteeseen: katariina@lhk-liike.fi

Laita viestiin seuraavat tiedot:

Viestin aihe: TREENIPÄIVÄKIRJAN TILAUS

Kerro lisäksi nimesi ja osoitteesi minne voin kirjan postittaa. :)

Saat sähköpostiisi laskun, minkä maksettuasi kirja matkaa postilaatikkoosi.

Tarjouksen voit käyttää 8.2.2016 asti.

<3: K

Kirjoita kommentti
 

Lukijoiden kommentteja

Yhteensä 2 kpl

matleena keskitalo

matleena keskitalo

ulrika masalin, johtajankuja 1 b 8, 25700 kemiö

TREENIPÄIVÄKIRJAN TILAUS


Moikka Ulrika. Kiitos tilauksestasi. Postittelen kirjan sinulle huomenna perjantaina. On perillä ensi viikon alussa :) Tsemppiä treeniin!
-K

Kirjoittaja on 30+ Mäntässä asustava kolmen jääkiekkohullun poitsun äiti ja hyvinvointialan ammattilainen. Blogini tarkoitus on jakaa treeni -ja hyvinvointivinkkejä sekä fiilistellä tyylijuttuja ja elämää.