Katariina K - Shape of my health
 

Rauhallinen perjantai aamu - ihanasti kohti viikonloppua

 
Pidän usein maanantai -ja perjantaipäivät kotioffice-päivinä. Yritykseni paperityöt ja asiakkaiden treeni jne. ohjelmien teko on yllättävän työlästä ja aikaa vievää, joten niille on varattava aikaa. Tykkään myös tehdä töitä kotona ja kun lapset ovat koulussa ja hoidossa on talossa myös hiljaista ;)

Tänään heräsin jo aikaisin, kello 6.30. Herätyskello olisi herättänyt vasta kello 7.00, mutta jostain syystä sisäinen kelloni oli puolituntia aikaisemmassa. Napsautin kahvinkeittimen päälle ja hilpaisin hakemaan Hesarin. (Meille tulee viikonloppu Hesari paperiversiona ja on super nostalgista aloittaa aamu kahvikupposella ja Hesarilla)

Ulkona oli täydellisen ihana ja kirpakka syysaamu ja kävinkin hakemassa kamerani ja napsaisin muutaman kuvan aamukuurasta <3

Ostin jokin aika sitten itselleni kunnon kameran: Olympuksen Penin (PEN Lite E-PL 7) ja olenkin tämän täydellisen kamerani myötä innostunut hieman valokuvauksesta. Kamera on aivan mahtava, helppo käyttää ja tällainen amatöörikin onnistuu ottamaan ihan ok kuvia! ;)

Päätin hemmotella itseäni heti aamulla sorbetilla! Sulatin 250g vadelmia ja yhden jäisen banaanin (tästä kirjoitinkin aikaisemmin jo tällä viikolla;) Lisäsin niiden joukkoon 1dl Alpron kookoksen makuista kasvipohjaista jogurttia, teelusikallisen MCT - öljyä ja eikun blenderiin. Ihana pinkki unelma ja koristeeksi inka -ja gojimarjoja, kaakaonibsejä sekä hieman Cocovin Super Mix - sekoitusta. Täydellistä! Jäisistä marjoista ja hedelmistä saa helposti ihanaa sorbettia! Hyvää ja terveellistä!

Kun olin saanut yhden kouluun, toiseen eskariin ja kolmannen hoitoon ;) kurvasin täydellisen ihanaan kasvohoitoon.

Treenaan -ja hikoilen paljon ja tämän vuoksi koitankin pitää ihostani hyvää huolta.

Ihana kahden tunnin hoito sisälsi mekaanisen puhdistuksen lisäksi käsihieronnan, kolme erilaista kasvo - ja kaulahierontaa (Luksusta!) sekä kirkastavat ja puhdistavat hoito-osuudet.

Näitä perjantaiaamuja tilaan lisää! ;)

Illalla onkin luvassa naisteniltamat.... alusvaatekutsut! ;)

Energistä ja ihanaa viikonloppua!

Puss -K

Kirjoita kommentti
 

Lukijoiden kommentteja

Yhteensä 0 kpl

Kirjoittaja on 30+ Mäntässä asustava kolmen jääkiekkohullun poitsun äiti ja hyvinvointialan ammattilainen. Blogini tarkoitus on jakaa treeni -ja hyvinvointivinkkejä sekä fiilistellä tyylijuttuja ja elämää.