Katariina K - Shape of my health

TYYLI

 

Syksy ja ihanat paksut huivit!

 

Syksy on lempivuodenaikani!

Olen lapsesta asti sanonut, että jos joskus menen naimisiin, niin menen syksyllä.

Omia häitä ei ole tiedossa vielä tänä(kään) syksynä.... ;)

Pukeudun yleensä joko mustaan tai harmaaseen. Toki nekin ovat värejä, mutta monesti ihaillen katson ystäviäni ketkä hehkuvat värillisissä vaatteissa. Treenivaatteissani löytyy myös ihania kirkkaita värejä, mutta jostain syystä vaatekaappini huutaa kuitenkin mustissaan!

Takkini on usein musta, muutamaa poikkeusta lukuunottamatta. Syksyn värit viininpunainen ja armyvihreä ovat kuitenkin aivan lemppareitani ja tähän aikaan vuodesta niitä kaupoista saakin.

Syksyn tullen on myös ihanaa hautautua isoihin huiveihin ja musta villakangastakkini saakin heti uudenlaisen ilmeen, kun kietaisen ison huivin kaulalle. Huivi tuntuu jotenkin myös turvalliselta ja sen kanssa on helppo lähteä minne vain.

Huiveja taitaa kaikilla olla muutama liikaa! ;) Syksyn tullen, kun niitä kaapista pöyhii, niin löytyy aina muutama jo unohtunut huivi käyttöön.

Tämä ihana "inkkarikuvioinen" huivi löytyi syyskuiselta New Yorkin matkalta.

Tämän klassisen Balmuirin huivin hankin vuosi sitten ja se kuuluu ehdottomasti suosikkeihini. Mustaa ja harmaata..... :D

Tämän harmaan kashmirhuivin olen ostanut jo vuosia sitten ja joka syksy kaivan sen kaapistani uudenveroisena. Laadukas kashmir pitää pintansa.

Joko sinä olet kaivanut unohdetut paksut huivit kaapin pohjalta?

Ihanan kirpakkaa syyspäivää! :)

-K

farkut: H & M

Kengät: Nine West

Takki: Zara

Laukku: Chanel

Aurinkolasit: Salvatore Ferragamo

Kirjoita kommentti
 

Lukijoiden kommentteja

Yhteensä 1 kpl

Täti Leena

Jeps, kaivettu on......
Eilen Veeran kanssa pikku ostoksilla....
Mummi, tämä olisi kiva sulla...katsoisinko kuitenkin tuota viininpunaista ?
Ei mummi, harmaa sopii niin ihanasti sulle....
Harmaan tunikan otin ja hyvä melko tiukan harmaan mekon päällä.
Siis Veeran kenkiä mentiin vaihtamaan....
Niin se ihanuus halusi mummillekin uutta 💕


Ihana! Ihanaa, kun huolehtii, että mummikin saa jotain uutta! Huivit piristää niin helposti ja saa takinkin näyttämään ihan uudelta! ;) -K

Kirjoittaja on 30+ Mäntässä asustava kolmen jääkiekkohullun poitsun äiti ja hyvinvointialan ammattilainen. Blogini tarkoitus on jakaa treeni -ja hyvinvointivinkkejä sekä fiilistellä tyylijuttuja ja elämää.