Katariina K - Shape of my health
 

Mihin kisoihin sinä olet menossa?

 
"Kai sinäkin jonnekin kisoihin menet?"

Usein oletetaan ja jopa odotetaan, että tavoitteellisesti treenaavat tähtäävät joihinkin kisoihin. Minulta on usein kysytty, että "Oletko ajatellut kisoihin lähteä?" Eniten ajatellaan, että ne on ne fitness lavat.

Voiko tavoitteellinen treenaaminen tarkoittaa muutakin kuin kisoihin tähtäämistä?

Toisia motivoi treenaamisessa jokin kisatavoite, toisille riittää vähempi.
Tämä lausehan kuulostaa hassulta.
Jos kertoo kuntoilevansa omaa hyvinvointia varten tai jos tavoite on vaikka painonpudotus, notkeamman kehon tavoittelu, kipujen kadottaminen tai vaikka polven kuntouttaminen, niin onko ne arvottomampia tavoitteita?


Tavoittelen notkeampaa kehoa. Pikku hiljaa.

Olen aloittanut tänä kesänä muutaman taukovuoden jälkeen harrastamaan juoksua ja muutamia kysymyksiä on sadellut sen suhteen, että "kai jonnekin juoksutapahtumaan lähdet, ainakin puolikkaalle?"
Olen aikanaan juossut muutamissa juoksutapahtumissa ja koin ne lähinnä ahdistaviksi.
Tykkään käydä lenkillä ystävien kanssa: kuntoni kohenee - hapenottokyky paranee ja saan viettää aikaa mukavien ihmisten seurassa, mikä sen parempaa!


Tavoittelen parempaa kehonhallintaa.

Kuntoilen mahdollisimman monipuolisesti.
Haluan, että treeneissäni yhdistyvät voima, ketteryys, notkeus ja nopeus.
Koen sisäistä ylpeyttä pompustani, joka on kehittynyt hurjasti; Hyppään jo kevyesti 80cm korkealle boxille.
Kesällä aloitin tenniksen ja tavoitteeni on kehittää siinä eritoten lyöntitekniikkaa. Ehdottomasti parasta tenniksessä on kuitenkin peliystäväni Henna <3.


Suurin tavoitteeni tällä hetkellä on säilyttää hyvinvoiva mieli ja keho sekä löytää balanssi kovien treenien ja  levon välille. Olen viime aikoina pysähtynyt useammin kuuntelemaan kehoani, erään treenitavoitteen saavuttaminen sekin.

Tavoite voi koostua myös monista eri päämääristä ja yksi tavoite voi johtaa seuraavaan.
Paras tavoite on voida hyvin. :)

On tavoitteesi sitten kisalavat, ennätysaika juoksussa, kunnon kohotus tai jokin muu, on ne kaikki yhtä arvokkaita tavoitteita! <3

Mikä on sinun tavoitteesi?

Energistä viikkoa kaikille <3 K

Kirjoita kommentti
 

Lukijoiden kommentteja

Yhteensä 3 kpl

Pirkko

Samaa mieltä! Ei aina tarvitse tavoitella kilpailua , hyvä olo ja ilo siitä, että jaksaa ja voi hyvin, riittää. Olet meille hyvä esimerkki ja olet mahdollistanut monelle meistä hyvän ja laadukkaan mahdollisuuden treenata - kuka mihinkin haluaa. Kiitos ja salilla nähdään!


Kiitos Pirkko. Ihanaa nähdä salilla teitä hyvinvoivia ja iloisia treenareita. Kuten tänäänkin! ;) Salilla siis nähdään!

SohviN

Oma tavoitteeni treenaamisessa on kokonaisvaltainen hyvinvointi. Liikunta tuo lisää energiaa, niin arkea jaksaa paremmin yrittäjä-äitinä. Kunnon hikitreeni myös lievittää stressiä, pää tyhjenee ja ajatukset kirkastuvat :)
Liikunta on hauskaa myös lapsen kanssa.


Todellakin! Kunnon hikitreeni nollaa täydellisesti päätä ja lievittää stressiä! Ja aivan, mahtava pointti, että liikkua voi myös lapsenkin kanssa! Iso peukku! :)

Se toinen Henna :D (en suostu käyttämään

Peukku! =)


Peukku! ;)

Kirjoittaja on 30+ Mäntässä asustava kolmen jääkiekkohullun poitsun äiti ja hyvinvointialan ammattilainen. Blogini tarkoitus on jakaa treeni -ja hyvinvointivinkkejä sekä fiilistellä tyylijuttuja ja elämää.